Совети

Практични совети за здрава исхрана,
здрав живот и создавање на здрави навики.

Секојдневни и внимателно одбрани теми и нутриционистички совети за здравје од А до Ш

GOOD FOOD VIBES & МЕСЕЧНИ СОВЕТИ ЗА ЗДРАВЈЕ

Приклучете се на мојата заедница & добивајте #goodfoodvibes, позитивни пораки, инспирација, мотивација, здравствени насоки и помош, како и здрави, нутритивни и вкусни идеи за оброци – директно во вашето сандаче. Без грижа, ќе дадам сè од себе моите мејлови да не се како сите оние „junk dieting“ мејлови. Ќе се потрудам да ве одржам позитивни & здрави!

Made with ♥️ © 2022 МаријаМаријаМарија.
All rights are reserved.