Рецепти

Healthy is the new sexy!

Сите рецепти што ги објавувам овде се дел од исхраната што и јас самата ја консумирам. Секој еден рецепт е здрав и балансиран, вкусен, вегански (посен), од локални и сезонски намирници, и се подготвува (релативно) брзо и едноставно.

Најнови

Десерти

No post found

Палачинки

No post found

GOOD FOOD VIBES & МЕСЕЧНИ СОВЕТИ ЗА ЗДРАВЈЕ

Приклучете се на мојата заедница & добивајте #goodfoodvibes, позитивни пораки, инспирација, мотивација, здравствени насоки и помош, како и здрави, нутритивни и вкусни идеи за оброци – директно во вашето сандаче. Без грижа, ќе дадам сè од себе моите мејлови да не се како сите оние „junk dieting“ мејлови. Ќе се потрудам да ве одржам позитивни & здрави!